exemplu add 1
Ne aflăm în al doilea mandat al unui președinte care nu mai are niciun obiectiv real legat de țara pe care ar trebui să o conducă. A obținut tot ce a vrut și se bucură de naivitatea supușilor săi.
ISTORIA SE REPETĂ. DUREROS!
În 2019, Traian Băsescu își adjudeca al doilea mandat de președinte tot negând criza evidentă care se abătuse asupra României. Electoratul l-a crezut și la doar câteva luni s-a trezit cu veniturile tăiate, cu prețuri crescute, cu impozite suplimentare pentru acoperirea găurilor din buget.
2019 a fost anul în care Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale în fața unui concurent fără șanse, parcă prea ușor pentru un personaj care nu a răspândit decât ură în primii 5 ani în fruntea țării. A urmat debutul pandemiei și instalarea Guvernului Său, unul care nu a făcut decât să împartă resursele către firmele de casă. 2020 fiind tot an electoral, principala preocupare a fost ascunderea gunoiului sub preș, pentru păstrarea guvernării. România s-a împrumutat cu multe miliarde de Euro, bani folosiți doar pentru a acoperi deficitul record. Au fost alegeri și în urma lor au câștigat cei care au jucat cel mai grațios dansul negării dezastrului.
Acum, palma realității ne lovește puternic și ne vedem din nou în fața monstrului neînduplecat – măsurile de austeritate au fost aseară oficializate de aceiași oameni care în urmă cu 3 luni ne asigurau că criza nu există.
Urmează ani de zbateri sociale, la fel ca acum un deceniu. Doar că mai mulți. Următoarele alegeri vor fi abia în 2024.
Strângeți din dinți, români!
Faceți coadă la reduceri, la Knaufland…
Vedeți că parizerul (nemțesc) e la ofertă..
Aveți destul timp să vă băgați mințile la loc, să înțelegeți că populismul electoral ascunde întotdeauna intenții fix pe dos. GHINION.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.