exemplu add 1

Anularea acordării voucherelor de vacanță acordate angajaților din instituțiile de stat este una dintre măsurile de austeritate care inflamează atât beneficiarii direcți ai acestora, cât și proprietarii de afaceri care primeau în trecut turiști pe baza acestor modalități de plată. Tot mai multe entități din domeniu acuză Guvernul Cîțu de complot împotriva domeniului HoReCa, care pierd prin aceste tăieri venituri importante într-o perioadă în care oricum se văd în situația de a închide afacerile din cauza restricțiilor cauzate de pandemia Covid-19. După un an 2020 în care au rezistat cu greu pe piață, jucătorii din industria ospitalității se trezesc sabotați chiar de Guvernul de la care așteptau ajutor pentru supraviețuire.

Carmen Holban se alătură mișcării de protest printr-o poziție critică la adresa Guvernului „Taie Tot”!

Eliminarea voucherelor de vacanță, acordate de guvernul PSD pentru sprijinirea reală a turismului autohton, demonstrează lipsa de viziune economică a Guvernului „taie tot”. Economia infimă făcută la tăierea voucherelor nu va ajuta nici bugetul, nici turismul, dimpotrivă efectele vor fi dezastruoase.
În urma acestei decizii, vom avea parte de noi falimente, neplata taxelor și impozitelor, lipsa colectărilor bugetare, creșterea numărului șomerilor. Una promit, alta fac acești guvernanți„, concluzionează deputatul PSD Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.