exemplu add 1

Unul dintre medicii din România cu cele mai virulente luări de poziție împotriva campaniei de Vaccinare contre Covid-19 aduce noi argumente.

Dr. Adina Alberts prezintă în ultima sa postare o mărturie a lui Luc Montagnier, virusologul care a descoperit virusul HIV, laureat al premiului NOBEL pentru Medicină în 2008. Acesta afirmă într-un interviu oferit jurnalistului Richard Boutry: “ACCEPTAREA VACCINULUI ESTE O GREȘEALĂ. Riscăm să avem efecte absolut imprevizibile. Oamenii nu pot fi cobai…. Voi încerca să temperez entuziasmul pentru acest proiect de vaccinare. Este un proiect pe termen lung și noi cerem oamenilor să accepte utilizarea imediată a acestuia. Dar a-l accepta este o greșeală, deoarece riscăm să avem efecte absolut imprevizibile.

Ce fel de efecte?” întreabă jurnalistul…
Ei bine, de exemplu cancere, celule pe care vom începe să le proliferăm … Acesta este pericolul când începem să ne jucăm de-a ucenicul vrăjitor.
Informația apare în contextul în care tot mai mulți români încep să se îndoiască în privința urgenței vaccinării împotriva Covid-19, centrele de vaccinare confruntându-se cu amânări din partea celor care s-au programat cu săptămâni în urmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.